Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Tangan Metal Metal > Alarm Kedher Tangan Metal Detector > Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
  • Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
  • Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
  • Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
  • Sistem keamanan bandara detektor logam tangan
  • Sistem keamanan bandara detektor logam tangan

Sistem keamanan bandara detektor logam tangan

    Unit Price: USD 10 - 7.8 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: Other, ISO, CE

Customized: Customized

Application: Other, Factory, Public Area, Examination Room

Alarm Form: Sound and Light Alarm

Product Name: MCD-3003B1

Dimensions: 410*85*45mm

Working Current: Less Than 50MA

Net Weight: 350g

Power Supply: 9 Volt Square Battery (6F22ND) With Low Voltage Indication Function, External Charger (charger Optional)

Detection Sensitivity: Detecting RMB One Yuan Coin

Package Dimensions: 50*27*45cm

Alarm Mode: Vibration And Sound And Light Synchronization Alarm

Quiescent Current: <7mA

Warranty: 1 Year

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

Sistem Bestselling Railway Stasiun keamanan sistem pemeriksa Tangan Metal Detector Metal MCD-140 Fitur:

1. dilengkapi kantong anti banyu, gampang dibawa.

2. Bisa diisi. Nalika ngisi daya iku 4-6 jam (Pengisi daya ora kalebu, iku aksesoris opsional).

3. Lampu nuduhake ora aktif utawa tetep bakal ngalangi nalika voltase langka.

4. Iki nduweni mode weker ganda, yaiku swara & cahya lan getaran & cahaya

5. Detektor logam sensitivitas super pisanan.

6. Iki digunakake akeh ing bandara, stasiun lan pakunjaran.

1

6

Parameter teknis:
1.Alarm Indikator: Tandha audio lan indikator LED lan geter bisa bebarengan, headphone wigh
output. (headphone aksesoris opsional)
2.Power Supply: baterai 9v lipat (6F22ND) bisa nyambung karo recharger, (recharger iku opsional opsional)
3.Sunting saiki: <30mA, Operasi saiki: Audio lan LED <62mA, Getaran <90mA
4.Langkung Ukuran: 415 * 87 * 41mm, Net Weight: 350g, Gross Weight: 605g, Packing Size: 52 * 30 * 47cm
(25pcs / ctn, 16.5kg / ctn)

Kategori Produk : Tangan Metal Metal > Alarm Kedher Tangan Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki