Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Tangan Metal Metal > Alarm Kedher Tangan Metal Detector > Detektor logam tangan nganggo listrik
Detektor logam tangan nganggo listrik
Detektor logam tangan nganggo listrik
Detektor logam tangan nganggo listrik
Detektor logam tangan nganggo listrik
Detektor logam tangan nganggo listrik
  • Detektor logam tangan nganggo listrik
  • Detektor logam tangan nganggo listrik
  • Detektor logam tangan nganggo listrik
  • Detektor logam tangan nganggo listrik
  • Detektor logam tangan nganggo listrik

Detektor logam tangan nganggo listrik

    Unit Price: USD 10 - 7.8 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Certification: Other, ISO, CE

Customized: Customized

Application: Other, Factory, Public Area, Examination Room

Alarm Form: Sound and Light Alarm

Product Name: MCD-3003B1

Dimensions: 410*85*45mm

Working Current: Less Than 50MA

Net Weight: 350g

Power Supply: 9 Volt Square Battery (6F22ND) With Low Voltage Indication Function, External Charger (charger Optional)

Detection Sensitivity: Detecting RMB One Yuan Coin

Package Dimensions: 50*27*45cm

Alarm Mode: Vibration And Sound And Light Synchronization Alarm

Quiescent Current: <7mA

Warranty: 1 Year

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

Sistem Bestselling Railway Stasiun keamanan sistem pemeriksa Tangan Metal Detector Metal MCD-140 Fitur:

1. dilengkapi kantong anti banyu, gampang dibawa.

2. Bisa diisi. Nalika ngisi daya iku 4-6 jam (Pengisi daya ora kalebu, iku aksesoris opsional).

3. Lampu nuduhake ora aktif utawa tetep bakal ngalangi nalika voltase langka.

4. Iki nduweni mode weker ganda, yaiku swara & cahya lan getaran & cahaya

5. Detektor logam sensitivitas super pisanan.

6. Iki digunakake akeh ing bandara, stasiun lan pakunjaran.


1

Fitur lan Aplikasi:
struktur sing praktis, katon apik, area scan gedhe, sensitivitas dhuwur, digunakake kanggo emas,
toko perak, utawa pabrik perhiasan, personil keamanan publik, lan ujian ujian sekolah lan liya-liyane.

6

Parameter teknis:
1.Alarm Indikator: Tandha audio lan indikator LED lan geter bisa bebarengan, headphone wigh
output. (headphone aksesoris opsional)
2.Power Supply: baterai 9v lipat (6F22ND) bisa nyambung karo recharger, (57125073, recharger opsional opsional)
3.Sunting saiki: <30mA, Operasi saiki: Audio lan LED <62mA, Getaran <90mA
4.Langkung Ukuran: 415 * 87 * 41mm, Net Weight: 350g, Gross Weight: 605g, Packing Size: 52 * 30 * 47cm
(25pcs / ctn, 16.5kg / ctn)

Kategori Produk : Tangan Metal Metal > Alarm Kedher Tangan Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki