Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Conveyor Food Metal Detector > Alat Logam Makanan Lemak
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Alat Logam Makanan Lemak

Kategori produk dari Alat Logam Makanan Lemak , kami produsen khusus dari Cina, Food Processing Metal Detectors , Detektor pangan barang basah pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Wet Conveyor Food Metal Detector R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Alat Logam Makanan Lemak Supplier

Alat pangan barang logam basah:

Iki minangka detektor all-round detektor sing komprehensif. Kanthi fungsi koordinasi efek, bisa entuk asil deteksi sing luwih apik kanggo produk kanthi kemasan lembab, gula, uyah lan aluminium. Sabuk lan dulang konveyor ramah lingkungan dan hemat energi menggunakan bahan non-beracun ramah lingkungan yang sesuai dengan standar US FDA. Weker simultane karo tampilan swara lan cahya, eliminasi otomatis, mandeg, fungsi mundur bali, menu pangguna sing ramah, operasi layar sentuh, mesin kabeh digawe saka stainless steel. Iku cocok kanggo deteksi logam wesi lan non-ferrous ing panganan kayata suplemen kesehatan, aditif lan bumbu.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki